Programles: Hovamenj a hétvégén?

2019-08-02 15:51:46

Startol a hétvége: programok augusztus 1. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Ördögkatlan Fesztivál – Villány

2019. július 30 – augusztus 4.

2008 óta minden évben megrendezésre kerül a varázslatos Villányi-hegység ölelésében, ahol ilyenkor a színházé, a zenéé és a képzőűvészeté a főszerep. Az rendezvény célja, hogy a résztvevők számára bemutassa a magyar kultúra és művészet gazdagságát, ezzel is vonzóbbá téve a vidéket. A fesztivál ugyan már elkezdődött, de csatlakozhatsz még a hétvégén. Pénteken elcsípheted a Romungro Gipsy Band-et, Besh O droM-ot, Mission Delirium Brass Band-et. Szombaton a Quimby, az Egyedi Péter Projekt koncert gondskodik a fegeteges hangulatról.

orodogkatlan

Alba Regia Jazz Fesztivál – Székesfehérvár

2019. augusztus 1-3.

A királyok városa nem csak történelmi múltjáról, de páratlan zenei értékeiről is híres. Idén 3 napig a jazz zenéé a főszerep, ahol olyan magyar és külföldi előadók fantasztikus előadásain vehetünk részt, mint a Vörös Janika New Series, a Mork, a DAS Trio, az Éva Muc Trio feat. Muck Ferenc. Szombaton a Bin-Jip, Deseő Csaba 80!, a Cymbal Rush és a Mini Acoustic Word Bartók on Rock csábítja a városba a zenekedvelőket. 

albaregia

Jazzfőváros Fesztivál – Kecskemét

2019. augusztus 1-4.

Augusztusban igazi jazz központtá alakul át Kecskemét, ahol 4 napon át 10 ország 150 zenésze, 4 színpadon várja az érdeklődőket. Jazztörténeti előadás, élőzene és tánc, street food, kézműves sörök és az egész napos pancsolás garantált a Domb Beach strandján. Gyere el Te is és légy része egy felejthetetlen élménynek. Egy kis ízelítő a fellépők közül: Bényei Tamás és a Gramophonia Hot Jazz Orchestra, Bohém Ragtime Jazz Band & Bolba Éva, The Busquitos, featuring George Washingmachine, Bolba Éva & a JAZZterlánc , Hungarian Banjo Kings. Mindemellett számos fantasztikus előadőval találkozhatsz a fesztivál során, de részt vehetsz akár élőzenés swingtáncpartyn is.

jazzfovaros

Szigetvári Ostromnapok Fesztivál – Szigetvár

2019. augusztus 2-3.

A Zrínyi napok előtt 1 hónappal – melyre minden év szeptemberének első hétvégéjén kerül sor – rendezik meg az Ostromnapokat, pontosan az ostrom kezdetével megegyező időpontban, idén már 4. alkalommal. Helyszíne a Szigetvári vár, ahol korhű ostromjáték, hastáncbemutató, koncertek, gyermekprogramok, gólyalábas vásári forgatag és kézműves vásár szórakoztatja a vendégeket. Legfőbb célja a vár, mint Nemzeti Emlékhely és az itt történt események bemutatása, minden korosztályt megszólítva. 

ostromnapok

Körös – Toroki Napok – Csongrád

2019. augusztus 1-4.

Szeretnél részt venni a nyár egyik legnépszerűbb fesztiválján? Akkor most ne szalaszd el a lehetőséget, hiszen ezen a hétvégén vár a KTN Feszt. Az egykori városi mulatság mára már olyannyira kinőtte magát, hogy európa minden szegletéből érkeznek a városba. Idén a fesztiváli hangulatot megalapozza a Halott Pénz, Mr. Miss, Dr Brs, Hősök, Szecsei, Bárány Attila, Jackwell. Pénteken a Follow the Flow, Essem, Willcox,  AK26, szombaton a Punanny Massif, Horváth Tamás, Metzker Viki, Andro, Big Bill, Pat Duff garantálja a fegeteges partit. A fesztivál záróestjén Dj Big Bill zenél, melyet egy tűzijáték előz meg.

ktn

Szállásodat foglald le online a https://hovamenjek.hu/szallas , vagy hívd +36304733128-as számot.