Programles: Hovamenj a hétvégén?

2019-07-05 15:50:54

Startol a hétvége: programok júlis 1. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Balaton Sound - Zamárdi

2019. július 3-7.

Ugyan a fesztivál már elstartolt a hét közepén, hétvégére még csatlakozhatsz!  A hétvégét olyan nagy nevekkel alapozhatod meg, mint a The Chainsmonkers, Timmy Trumpet, Nicky Romero, Dubfire. Szombaton tovább fokozódhat a hangulat, melyről a nagyszínpadnál Sean Paul és Armin van Buuren fog gondoskodni, a Dreher Arénában pedig Desiigner vár, és természetesen még sokan mások. A fesztivál zárónapján, vasárnap még rátehetsz egy lápattal, és olyan sztárokkal bulizhatsz együtt, mint Dj Snake, a Punanny Massif, a Halott Pénz és Detlef.balatonsound

https://hovamenjek.hu/zamardi/szallas 

KeszthelyFest – Keszthely

2019. július 5-7.

Téged is vár Nyugat-Balaton egyik legkiemelkedőbb rendezvénye, a KeszthelyFest. Az izgalmas zenei kínálat mellett fantasztikus pincészetek borait is megkóstolhatod. Nem csak a nagyokat, de a kicsiket is remek koncertek és programok várják, így családok számára is kiváló döntés lehet a hétvégén. A gyerkőcök számára érdekes lehet a Fabók Mancsi Bábszínháza, a Gyöngyözön zenekar, Ribizli Bohóc, Tamás Éva Játéktára és a Hahó együttes. A nagyokat a The Carbonfools, az Irie Maffia, Caramel, az Anima Sound System és a Hooligans fogja szórakoztatni.

keszthelyfest

https://hovamenjek.hu/keszthely/szallas 

Salföldi Dalföld – Salföldi

2019. július 5-7.

Ebben a varázslatos faluban idén már 5. alkalommal rendezik a zene szerelmesinek legnagyobb örömére a fesztivált. A tematika mindig más, 2019-ben a jazz rajongóknak kedveznek a rendezők. A résztvevők nem csak hallgathatják a zenét, de részt vehetnek olyan programokon is, mint a nyitottjazz-óra, melynek köszönhetően bepillantást nyerhetnek ebbe a mesés világba. Fellépők: Kelemen Barnabás, Barabás Lőrinc – Live Act, Dresch Kvartett, Tóth Viktor Tercett, Hungarian Folkembassy, Bognár Szilvia, Indigó, Párniczky Quartett, Trió á la Kodály.

salfoldidalfold

https://hovamenjek.hu/salfold/szallas 

Jazz és a Bor fesztiválja – Balatonboglár

2019. július 3-6. 

A jazz rajongók számára igazi kánaán a hétvége, ugyanis a Balaton déli-partján is várják őket. A zene mellett az ízek is nagy szerepet kapnak, ugyanis a legminőségibb borok kerülnek bemutatásra. A meghívott borászok között szerepel Babits Pince-Tokaj Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet- Balatonboglár, Katona Borház-Balatonboglár, Konyári Pincészet-Balatonboglár, Légli Szőlőbirtok Balatonboglár Országh Pincészet-Szőlőskislak, Pócz Pincészet-Balatonlelle Pók Tamás Pincéje.  Az igényes zenék és borok mellett fantasztikus családbarát programokkal is készülnek, így a felnőttek mellett a lurkókat is várják szeretettel. 

jazzesbor

https://hovamenjek.hu/balatonboglar/szallas 

LeszFeszt – Kisvárda

2019. július 4-6.

Gyere és tölts el a barátaiddal 3 felehjthetetlen napot Kisvárdán! A fesztivál már 5. alkalommal kerül megrendezésre, ahol nincs is más dolgog mint kikapcsolni és átadni magad a felhőtlen szórakozásnak. A rendezvényen ott lesz a Halott Pénz, a Follow the Flow, Depresszió, Rúzsa Magdi, ByeAlex és a Slepp, Majka, a Road, az Ossian, Chris Lawyer és Andro is… akkor Te miért maradnál ki? A koncepció továbbra is a minőségi zene, hatalmas buli és barátságos árak köré építi a fesztivált, így bárki számára elérhető. 

leszfeszt

https://hovamenjek.hu/kisvarda/szallas 

Meghoztuk a kedveda hétvégi kiruccanáshoz? Foglalj szállást a hovamenjek.hu-n, vagy hívd a +36304733128-as számot, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbbet!