Programles: Hovamenj a hétvégén?

2019-08-29 15:17:44

Startol a hétvége: programok augusztus utolsó hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Budaörsi airshow 

2019. augusztus 31. - szeptember 01.

Ezen a hétvégén repüljünk át együtt az őszbe és búcsúztassuk a nyár utolsó napjait egy fergetes airshow-val. Szemet kápráztató földi és légi mutatványokkal várják az érdeklődőket, a gyerkőcöknek pedig külön gyermekvárossal készülnek, így az egész család jól mulathat. A rendezvényen összefuthatsz akár az űrhajós Farkas Bertalannal, és Besenyei Péter világbajnok műrepülővel is. Megtekinthetitek a haditechnikai legérdekesebb eszközeit, és a legszebb amerikai járgányokat is, ha pedig megéheznétek, ehettek egy jó lángost és néhány gombóc hűsítő fagyit is.

airshow

 

Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál

2019. augusztus  30. - szeptember 01.

Immár 30. alkalommal Budafok-Tétény hangulatos történelmi utcáin lépten-nyomon a legízletesebb pezsgők és borok kóstolhatók meg. Nemzetközileg elismert borászok és pezsgőkészítők legfinomabb nedűivel kényeztethetjük ízlelőbimbóinkat ezen a hétvégén, a Pezsgő téren még a Kerület Sütijéből is falatozhatsz a fesztivál 30. születésnapja alkalmából. A fesztivál születésnapi nyiró koncertjén a Swing á la Django & BDZ Big Band lép színpadra, szombaton pedig többek között a The Carbonfools, Malek Andrea Soulistic, az Animal Cannibals. Vasárnap is remek előadókkal várnak: Bohemian Betyars, Oláh Gergő & Roma Soul, Cannaro, Polyák Lilla.

budafokborespezsgo

Ubikeklektik – Zsámbék

2019. augusztus  29. - szeptember 1.

Ha ínyenc vagy és valami igazán különlegesre vágysz a hétvégén, akkor látogass el Zsámbék településére, ahol egy páratlan közösségi művészeti rendezvényen vehetsz részt, melynek célja, hogy a hasonlóan különböző embereket közelebb hozza egymáshoz és a többi emberhez. A közös beszélgetés, az együtt gondolkozás és alkotás segítségével minden és mindenki a helyére kerül.  A nyár utolsó hétvégéjén a Zsámbéki Színházi és Művészeti Bázison az underground zenéé, a színházi előadásoké, tánprodukcióké és a képzőművészeté a főszerep. Gyere el Te is!

ubikeklektik

Esztári Lecsófesztivál 

2019. augusztus 29 – 31.

Lecsórajongók figyelem! Ezen a hétvégén Esztár településén a helyetek, ahol egy kultúrált gasztronómiai fesztivállal várnak titeket! A jó hangulatról 50 fellépő gondoskodik 12 fesztiválhelyszínen, valamint 70 főzőcsapat biztosítja a fantasztikus lecsóélményt. A Lecsófesztiválon ott lesz a Tankcsapda, az Edda, az Ottawan, a Hoolingans, Horváth Tamás, LL. Junior és még sokan mások. 

esztarilecsofeszt

Szentendre Éjjel - Nappal Nyitva

2019. augusztus 30 – szeptember 1. 

Szentendre mindig varázslatos, de mikor a mediterrán kisváros fesztiváli fényekbe borul, akkor az igazi. Augusztus utolsó hétvégéjén idén már XIV. Alkalommal rednezik meg a fesztivált, ahol a programkínálat most még színesebb, mint eddig bármikor. A három nap alatt több, mint 250 programot kínál az esemény. Olyan szórakozási lehetőségek várnak, mint a jótéknysági gumikacsa-verseny, fényfestés, tematikus városi séta, kiállítások, workshopok, és természetesen a legjobb koncertek a legjobb előadókkal. Ott lesz a Bagossy Brothers Company, Soulwave, Ocho Macho, Ferenczi György és a Rackák  is.

szentendreejjelnappal

Ne maradj le és foglald le szállásod a www.hovamenjek.hu-n, vagy hívd a +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbbet!