Programles: Hovamenj a hétvégén?

2019-06-28 13:59:08

Startol a hétvége: programok június 4. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Balaton Fesztivál – Balatonkenese

2019. június 27-30.

Indítsd el a nyarat egy fergeteges fesztivállal Balatonkenesén, méghozzá közvetlenül a Balaton partján. Nem csak páratlan zenei kínálattal, de igazi gasztronómiai különlegességekkel is várják az érdeklődőket. Fantasztikus street foodok, hűsítő italok és rengeteg koncert garantálja a pazar hangulatot. Nem csak a felnőttek, de a gyerkőcök számára is igen izgalmas programokkal készülnek, többek között újdonságként debütál a Gyerekszínpad is.

balatonfesztival

Szállásfoglalás: https://hovamenjek.hu/balatonkenese/szallas 

Telekom VOLT Fesztivál – Sopron

2019. június 26-29.

Idén immár 27. alkalommal rendezik meg az egyik legnagyobb fesztivált hazánkban. 2019-ben is a sokszínűség jellemzi, neves hazai és külföldi előadókkal az élen. Olyan világsztárok lépnek színpadra, mint a Black Eyed Peas, Papa Roach, Cypress Hill, Robin Schulz, Parov Stelar és a Slipknot. A Halott Pénz igazi jubileumi fesztiválshow-val készül, úgyanis idén ünnepli 15. születésnapját a banda. Ez a show kihagyhatatlan, csak itt és csak most láthatod, és együtt bulizhatsz a Wellhelloval, Rúzsa Magdival, Bérczes Robival a Hiperkarmából, valamint Papp Szabival  a Supernemből.

voltsopron

Szállásfoglalás: https://hovamenjek.hu/sopron/szallas 

Méz és Meggyfesztivál – Szank

2019. június 28-30.

Ha Bács-Kiskun megye egyik legszínvonalasabb gasztronómiai fesztiválját keresed, jó helyen jársz. Szank messze földön híres az itt termő meggyről és a selyemfű mézről, így rengeteg  ínyencség kóstolható meg a kétnapos rendezvényen. Itseni a meggybólé, a meggylekvár, a csokis meggy, a  meggyes lepény és a meggyes rétes. A fesztivál során megválasztják a Meggykirálynőt és a Mézkirályt is. Látogass el Te is!

mezesmeggyfesztival

Víz Zene Virág Fesztivál – Tata

2019.június 28-30.

1993-ban rendezték meg először, azóta pedig rendre minden év június 4. hétvégéjén igazi nyári partyhangulat veszi át az uralmat a város felett. Az események hét színpadon, a tatai vár pompázatos kertjében és az Öreg-tó felszínén zajlanak. Kicsik és nagyok egyaránt jól mulathatnak a háromnapos forgatagban, melynek legnagyobb attrakciója a már hagyománnyá vált szombati műrepülő show, azután pedig a lámpásokkal kivilágított hajók felvonulása teszi még varázslatosabbá az estét. A rendezvényen a pazar hangulatáról gondoskodik az Edda, a Margaret Island, Dj Domonic, a Lord, Pápai Joci és még sokan mások.

vizzeneviragtata

Szállásfoglalás: https://hovamenjek.hu/tata/szallas 

Zsüffland Hód-Vízilabda Fesztivál – Hódmezővásárhely

2019. június 28-30.

Légy Te is részese Hódmezővásárhely legőrültebb bulijának, melynek a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda biztosítja majd a helyszínt. Napsütés, strand, zene és sport. Kell ennél több egy tökéletes nyári hétvégéhez? Pénteken a naplementével egy páratlan retro buli is kezdetét veszi, melyért a Kozmix, valamint Náksi Attila és Mr. Vasovski felel. Másnap a sporté a főszerep, de este koncertet ad a Punnany Massif, az AK26, Yamina, Szecsei és DJ Lennard  is. Nevezzetek be a strandfoci vagy a strandröpi bajnokságra, vegyetek részt az apa-fia palacsintaevő, és a kötélhúzó versenyen, de a sörpong bajnokság is tuti mulatság lesz!

zsufflandhod

Szállásfoglalás: https://hovamenjek.hu/hodmezovasarhely/szallas 

Meghoztuk a kedved a hétvégi kiruccanáshoz? Foglalj szállást a hovamenjek.hu-n, vagy hívd a +36304733128-as számot, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbbet!