Hovamenj a hétvégén?

2020-01-03 15:21:20

Startol a hétvége: programok január 1. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétvégén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Made in Pécs Fesztivál 2020

2020. január 4.

Idén már 5. alkalommal kerül megrendezésre a fesztivál, mely rengeteg zenerajongót csábít országunk egyik legvarázslatosabb városába minden évben. Hat helyszínen várják az érdeklődőket (Pécsi Est, Made In Pécs Café, Trafik, Nappali, a Szabadkikötő, Ti-Ti-Tá).  A koncertfolyam több, mint 100 formációt vonultat fel az eseményen, 2020-ban pedig erdélyi zenekarok kaptak meghívást, ezen kívül pedig újdonságként egy választott hazai város muzsikusai is részt vehetnek a programban, ezt a vonalat első alkalommal Veszprém képviseli majd.

madeinpecs

Foglald le szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/pecs/szallas

 

II. Déli Téli Party-Pótszilveszter Balatonbogláron

2020. január 4.

A Balaton télen is káprázatos, főleg ha egy fergeteges gasztro-bulival is megspékelhetjük. Január első szombatján vár a Déli Téli Party, hogy együtt köszönthessük az új esztendőt. A rendezvény háziasszonya Vágó Piros, 16:30-tól Mujahid Zoltán zenél élőben, 17:30-tól pedig a pult mögül Dj B-Tone szolgáltatja a jobbnál jobb zenéket. Fantasztikus éttermek és borászatok pazar kínálata vonul fel, mint például a BL YachtClub & Apartments, HOTEL Melis – Balatonlelle, Vitorlás Étterem,  Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, Hujber Pincészet, IKON Borászat, valamint a Késa Birtok.

potszilveszterbalatonboglar

Foglald le szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/balatonboglar/szallas

 

Kilátótúra a Budai-hegységben

2020. január 5.

Január első hétvégéjén egy kellemes, kevés szintemelkedést tartalmazó, ám varázslatos kilátópontokkal és látképekkel tarkított kilátótúrára invutáljk az érdeklődőket a Budai-hegységbe. A túra befejeztével lehetőség lesz a fűtött gyermekvasúttal visszautazni a kiindulópontba. Ha megfgadtad, hogy idén többet mozogsz majd, akkor ez egy remek alkalom a kezdéshez!

kilatotura

Foglald le szállásod egy kattintással:  https://hovamenjek.hu/budapest-i-kerulet/szallas

 

EsküvőTrend - Balatoni Esküvő Kiállítás Balatonfüred

2020. január 4-5.

2020 legtrendibb esküvője a titétek lehet! Itt megtalálhattok mindent, ami életetek legszebb napjához szükséges! A rendezvénynek a Balaton Szabadidő és Konferencia Központ ad otthont. Az eküvői szakma krémje képviselteti magát, hogy a nagy nap valóban varázslatos lehessen. Részt vehettek programokon, de különleges kedvezményekben is részesülhettek, ráadásul akár mág a nászút helyszínét is kiválaszthatjátok.

esküvotrend

Foglald le szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/balatonfured/szallas

 

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!