Hovamenj a hétvégén?

2019-11-28 13:47:44

Startol a hétvége: programok november utolsó hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétvégén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Magyarországi Újbor- és Sajtfesztivál Budapest

2019. november 30.

A Corinthia Hotel dísztermében várják ezen a hétvégén a gasztronómia szerelmeseit mindeféle földi jóval. A legkiválóbb hazai kézműves sajtok és egyéb termékek, valamint az  újborok legjobbjai sorakoznak kóstolóra. Lesz minden, ami szem-szájnak ingere, így ha kulináris élvezetet kerestek, itt garantáltan megtaláljátok. Az újborok mellett az elmúlt 15 év legjobbjai is képviseltetik magukat.

boressajtfeszt

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-vii-kerulet/szallas

Tatai Vadlúd Sokadalom

2019. november 30. 

Egy igazán különleges eseményre invitál minket a rendezvény, melyre határon túlról is rengetegen érkeznek. A tatai Öreg-tó partján varázslatos madárvonulásnak lehetünk szemtanúi, mely igazi ünnep a természetbarátok számára. Ezen kívül izgalmas állat- és solymász bemutatón is részt vehetünk. Figyelhetjük a madarakat a teleszkópon keresztül, vásárolhatunk madár- és állatvédelmi eszközöket, és az adventi vásár is kezdetét veszi.

tataivadludfesztival

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/tata/szallas

Jóság Süti Napok Győr

2019. november 29-30.

A szeretet ünnepének közeledtével az emberek szíve kinyílik és adakozóbbak, mint az év többi időszakában. 2012-ben jött létre egy civil kezdeményezésként az esemény, melyet azóta megrendeznek minden évben. A  cél mindig más. Az idei a Gyermek Intenzív Alapítvány támogatása, méghozzá egy lélegeztető-, altatógéppel, melynek segítségével biztonságosabbá lehetne tenni a gyermekek altatását egy-egy műtéti beavatkozásnál. A gasztrotermékeket az Adventi Vásár idején tetszőleges áron vásárolhatjátok meg, az így befolyt összeg pedig az alapítványhoz kerül.

gyorijotekonysag

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/gyor/szallas

Forralt Bor-főzőverseny Badacsnytördemic

2019. november 30.

A legjobb forralt bor készítők szállnak versenybe ezen a hétvégén a Balatonnál, melyeket akár végig is kóstolhattok. Szórakoztató programok, kézműves vásár és mindenféle finomság kíséri a versenyt. Ha eddig még nem voltatok, idén mindenképp látogassatok el! A forralt bort kortyolgatva a páratlan balatoni panoráma társulhat elénk, és ezt kár lenne kihagyni!

forraltborbadacsonytordemic

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/badacsonytordemic/szallas

Szegedi Jótékonysági Félmaraton

2019. december 1.

Idén már 5. alkalommal kerül megrendezésre az esemény, mely az aktív pihenés kedvelőit hivatott jótékonyságra ösztönözni. Minden évben rengeteg rászoruló gyermek van, és a rendezvény szervezőinek küldetése, hogy ezeknek a csöppségeknek egy kis csodát csempésszenek a fa alá és az életükbe. Több táv közül lehet válogatni, így mindenki megtalálhatja a kedvérevalót: Hópihe gyermek táv, Mikulás 6 km, Hózápor 10 km, Lavina 21 km, Pingvin 2 fős félmaraton váltó, Hóbagoly 3 fős félmaraton váltó, Yeti 4 fős félmaraton váltó.

jotekonysagifelmaratonszeged

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szeged/szallas

 

Történelmi Kézműves Vásár és Hagyományőrző Találkozó

2019 november 30-tól december 1.

Ha egy igazán szuper programmal indítanád az Advenet, akkor a Nemzeti múzeumban a helyed, ahol egy varázslatos program veszi kezdetét szombaton. Átélheted a történelem meghatározó pillanatait és régi korok hangulatát. Nem csak a történeti és régészeti kiállítások felbecsülhetetlen értékű kincseit tekinthetjük meg, hanem olyan hagyományőrzőkkel találkozhatunk, akik eredeti technikákkal, egy-egy korszak szellemében készítenek csodaszép tárgyakat. A vásári forgatagban egymás mellett sorakoznak azok a bronzkori kerámiák, római üvegek, középkori kardok, textíliák, ékszerek és ruhák, amelyek a legjelesebb mai kézműves mesterek tudását dicsérik.tortenelmkezmuvesvasar

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-viii-kerulet/szallas

 

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!