Hovamenj a hétvégén?

2019-11-15 13:42:14

Startol a hétvége: programok november 3. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétvégén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Szegedi Képregényfesztivál

2019. november 16.

2019-ben már 11. alkalommal invitálja a képregényrajongókat a program a szegedi Somogyi-könyvtárba. Alkotók és szakemberek is megtalálhatók az előadók között, akik az ország különbozó pontjairól érkeznek ide a fesztivál idejére. Az érdekes programok és előadások mellett akár ceruzát is ragadhatsz, és együtt alkothatsz az ismert képregényrajzolókkal. A fantasztikus fellépők között lesz Dunai Tamás, Róka László, Váradi Gábor és Molnár András, Kellermann Viktória, Bayer Antal és Kertész Sándor is.

szegedikepregenyfesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szeged/szallas

Test és Lélek Fesztivál Sopron

2019. november 16.

A GYIK Rendezvényházban szombaton az egészségé a főszerep. A rengeteg különböző jógairányzat és egyéb mozgásos foglalkozások mellett lesz még handpan és cajun koncert, indiai tánc, gong- és hangtál meditáció, továbbá kreatív foglalkozások is, pl. lótuszvirág hajtogatás. Idén is készülnek a szervezők életmóddal és egészséggel kapcsolatos előadásokkal is. Ha ez még nem volna elég, rendezvényház földszintjén kedvedre válogathatsz a bio kozmetikumok, kézműves ékszerek és ajándéktárgyak, valamint az egészséges finomságok között.

testeslelekfesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/sopron/szallas

Tepertő és Pörc Fesztivál Berekfürdő

2019. november 16.

Szombaton a gasztronómiáé a főszerep a községben, ráadásul nem máshol, mint a Berekfürdő Gyógy- és Strandfürdőben. Szalonnasütés és kóstolás, valamint kézműves vásár várja az érdeklődőket, közben pedig kortyolhatják a mennyei forralt borokat és teákat.  A szórakozásról színpadi produkciók gondoskodnak, délután pedig a Kormorán együttesé a terep.

berekfurdo

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/berekfurdo/szallas

Garda Fesztivál Tihany

2019. november

Ha Garda Fesztivál, akkor Tihany. Ez az az esemény, melyet vétek lenne kihagyni. A garda, vagyis a "látott hal" még a település címerén is megtalálható, jellemzője, hogy milliós nagyságrendben gyúlik össze, hogy a mélyvízben teleljen. Tihany életének a garda halászat a mai napig meghatározó része, így idén már XVIII. alkalommal rendezik meg a fesztivált. A gasztronómiai programok mellett vásár, játékok, táncos és zenés rendezvény várja az érdeklődőket.

gardafesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/tihany/szallas

XXVII. Egészség- és Aerobiknap Tapolca

2019. november 16.

Egy igazi sportos napra vágysz a hétvégén? Akkor Tapolcán a helyed! Szuper programok, érdekes előadások, mennyei ételek és bemutatók kínálnak remek szórakozási lehetőséget az aktív pihenés és az egészség jegyében. Megismerhetsz immunrendszer-erősítő tippeket és azt is, hogyan ehetsz finom és egészséges ételeket minden évszakban bűntelenül. A sztárvendég pedig a mindig vibráló Péntek Énikő.

egeszsegesaerobiknaptapoca

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/tapolca/szallas

XIX. Győri Könyvszalon

2019. november 15-17.

A már emblematikussá vált rendezvény idén is rengeteg érdekességgel vár a kultúra szellemében, helyszíne ebben az esztendőben is a Győri Nemzeti Színház. Nagyszerű koncertekkel, könyvbemutatókkal, izgalmas beszélgetésekkel, gyermekprogramokkal, könyvvásárral, és a nagy népszerűségnek örvendő drámaversennyel intvitálják a kicsiket és nagyokat egyaránt.

gyorikonyvszalon

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/gyor/szallas

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!