Hovamenj a hétvégén?

2019-11-08 14:53:03

Startol a hétvége: programok november 2. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétvégén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

IX. Márton napi Borfesztivál a Gellértben

2019. november 7-10.

Az ország egyik legnépszerűbb hoteljában, a Danubius Hotel Gellértben, idén már 9. alkalommal várják az érdeklődőket. Az ország legkiválóbb borászai is képviseltetik magukat 3000 m2-en, így a fantasztikus ételek, sajtok, csokoládék mellett hazánk legpazarabb nedüit is kortyolgathatod. Igazi kánaán a gasztro élvezeteket kedvelők számára, hiszen miközben jókat ehetsz és ihatsz, színvonalas fellépők is szórakoztatnak. Pénteken a Lóci játszik, szombaton pedig a The Biebers gondoskodik majd a fergeteges hangulatról.

martonnapiborfeszt

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-xi-kerulet/szallas

Budai Gesztenyefesztivál

2019. november 9-10.

A varázslatos 12. kerületi Gesztenyés kertben rendkívüli családi program van készülőben, hogy kicsik és nagyok számára felejthetetlen élményt biztosítsanak ezen a hétvégén. A gyerekek játszhatnak majd a játszóházban és a vidámparkban, addig a felnőttek Márton napi és olyan gesztenyés finomságokat falatozhatnak, mint a gesztenyés kürtőskalács, fánk, rétes,sütemények, lángos, csokoládék, édességek, gesztenyesör, gesztenyelikőr és még sok egyéb gesztenyés különlegesség.

gesztenyefeszt

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-xii-kerulet/szallas

Füred Gastro – Balatonfüred

2019. november 9-10.

A térség legjobb borászatai és éttermei egy helyen, csak ezen a hétvégén a Vitorlás téren. A kiállító éttermek között megtalálható a Hableány Bisztró (Badacsonytomaj), a Szent Donát Borkúria (Csopak), a  Balaton Borgaléria (Balatonfüred), a Söptei Étterem (Csopak), a Kistücsök Étterem (Balatonszemes), a Vitorlás Étterem (Balatonfüred), és ez csak néhány a sok közül. A kulináris élvezet mellett színvonalas koncertek és előadások tarkítják a hétvégét. A gyerekek nagy örömére itt lesz a Belvárosi Betyárok és a veszprémi Kabóca is. A felnőttek élvezhetik Hangácsi Márton, Charlie Winston és Che Sudaka előadását.

furedgastro

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/balatonfured/szallas

Tutanhamon Rejtélye és Kincsei

2019. november 8. (megnyitó)

A kiállítás az ősi Egyiptom rejtelmeibe enged bepillatnást nyerni egy időutazás keretében. Sírkamrák, szobrok, kincsekkel teli dobozok és ládák, több mint 1000 kiállítási tárgy, valamint Tutanhamon halotti maszkja várja az érdeklődőket 2200 m2-en, egészen 2020. március 1-ig. A tárlat eredeti formájában mutatja be a fáraó sírkamrájának rekonstrukcióját, illetve kegytárgyait a Király utcában.

tutanhamonkiallitas

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-v-kerulet/szallas

Csokoládéfesztivál Szolnok 2019

2019. november 9-10.

Csoki fanok figyelem! Ezen a hétvégén érdemes Szolnok városába látogatnotok, hiszen az Aba-Novák Agórában valóságos csokikavalkád vár titeket. Hazai kézműves finomságok kiállítása és vására, kóstolója, igazi csokigyár, de csokimozi is lesz, ezen kívül a világ minden szegletéből érkező különlegességek mennyei illata tölti meg a teret és a szívünket. Glutén- és laktózmentes finomságokkal is készülnek, így az arra érzékenyek is megtalálhatják kedvencüket a kínálatban. 

csokifesztszolnok

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szolnok/szallas

Debreceni Ásványbörze & Egészség és Életmód fesztivál

2019. november 9-10.

Érdekesnek találod az ásványokat, drágaköveket és ékszereket, valamint az ebből készült ajándéktárgyakat? Debrecenben november 2. hétvégén találhatsz bőven a Svetits Gimnázium és Kollégiumban. Mindemellett az egészséges életmód is terítéken lesz, így a legfrissebb információkkal gazdagodhatsz etéren is.

asvanyborzedebrecen

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/debrecen/szallas

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!