Hovamenj a hétvégén?

2019-10-17 11:33:49

Startol a hétvége: programok október 3. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétvégén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Öreg-tavi Nagy Halászfesztivál

2019. október 18-20.

Az ősz egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiváljára várják a halimádókat a tatai Öreg-tó partján. A mennyei halászléről és a különleges halfogásokról az ország minden szegletéből érkező halfőző mesterek gondoskodnak, és hogy teljes legyen a kulináris élvezet, a helyi borászok is tiszteletüket teszik a rendezvényen munkájuk gyümölcsével. 

oregtavihalaszfesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/tata/szallas

 

Szigligeti Süllőfesztivál

2019. október 19-20.

Szigligeten is igazi halkavalkád lesz a hétvégén. Immár 14. alkalommal rendezik meg a fesztivált, mely pazar kikapcsolódási lehetőséget biztosít az őszi Balaton káprázatos szépségének kíséretében. A különleges halas fogások mellett helyi specialitásokat is lesz lehetőség megkóstolni, az itteni borászok pedig értékes portékájukat kínálják majd a finom falatok mellé. Nem csak a nagyok, de a kicsik a is szuperül érezhetik magukat, ugyanis számukra kézműves foglalkozásokkal és izgalmas programokkal is készülnek a szervezők, mely egy remek hangulatú családi programmá varázsolhatja a hétvégét.

szigligetisullofesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szigliget/szallas

 

Füredi Szüret 

2019. október 18-20.

Folklór műsorok, hagyományos szüreti felvonulás, kirakodóvásár, helyi specialitások, fantasztikus programok. Ez bizony a Füredi Szüret, ahová az egész családot várják. A rendezvény tökéletes alkalom arra, hogy a csodálatos magyar tengert őszi színekben pompázva is megcsodálhassuk. A fesztivál minden évben rengeteg turistát csábít a Balaton egyik legnépszerűbb városába. Idén látogass el Te is!

furediszuret

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/balatonfured/szallas

 

Csokoládé Fesztivál Lajosmizse

2019. október 19-20.

Csokirajongók figyelem! Ezen a hétvégén valóságos kánaán vár titeket Lajosmizsén, a Művelődési Házban. Egésznap érezhetjük a csokoládé mámorító, és a mézeskalács ünnepi illatát. A kicsiket várja a délelőtti órákban a mézeskalács workshop, a csokoládé gyurmázás, a felnőttek pedig részt vehetnek chilis csoki evőversenyen is. Délutántól már a koncerteké a főszerep, szombaton Kökény Attila, vasárnap pedig Zoltán Erika vár egy fergeteges bulival.

csokoladefesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/lajosmizse/szallas

Soproni Ásványbörze

2019. október 19-20.

Érdekes programokkal és előadásokkal készül a 49. ásványbörze Sopronban. A kiállításon lenyűgöző ásványok, ékszerek, drágakövek és ősmaradványok bámulatos tárháza várja az érdeklődőket. A gyerkőcök számára játszóházzal készülnek, ahol próbára tehetik kézügyességüket, az aranymosóban pedig szerencséjüket. Az előadsok és a kiállítás mellett részt vehetünk 3D-s vetítésen, valamint ellátogathatunk a Csillagszekér Planetáriumba is.

soproniasvanyborze

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/sopron/szallas

 

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!