Hovamenj a hétvégén?

2019-10-10 15:33:01

Startol a hétvége: programok október 2. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétvégén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

XVI. Ágfalvi Gesztenye Fesztivál

2019. október 12-13.

Idén már 16. alkalommal várja az érdeklődőket a rendezvény, mely két napon át tart. Izgalmas kézműves vásár, népművászeti kirakodóvásár és gesztenyés finomságok széles választékával találkozhatunk, melyek mellé friss mustot és forralt bort is kínálnak a Vadon Lovas Klub területén. Igazi családi program, hiszen lehet lovagolni, sétakocsikázni és állatot simogatni is. 

gesztenyefesztival

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/sopron/szallas

 

Szlovén Filmnapok - Budapest, V. kerület

2019. október 10-12.

A magyar közönség 4. éve ismerkedhet a szlovén kortárs filmművészettel a Toldi moziban. 3 díjnyertes szlovén filmalkotást is lehetőség van megtekinteni: Elég a lúzerségből, Következmények, Játszom, létezem. A esemény a Szlovén Filmközpont, a BudapestFilm Zrt. és a Szlovén Köztársaság budapesti nagykövetség segítségével karöltve szervezik meg.

szlovenfilmnapok

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-v-kerulet/szallas

Hódstock Fesztivál - Hódmezővásárhely

2019. október 11-12.

Szereted az underground zenét? Akkor ezen a hétvégén Hódmezővásárhelyen a  helyed. A Penna Klub ad helyszínt ennek a színvonalas zenei eseménynek, mely minden korosztály számára remek szórakozási lehetőséget kínál. Rengeteg fantasztikus fellépő, népszerű és a feltörekvő zenészek is, valamint szuper társaság vár ezen a hétvégén. 

hodstock

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/hodmezovasarhely/szallas

 

Japán Nap – Szombathely

2019. október 12.

Megismerkednél a japán kultúrával? Most október 12-én lehetőséged nyílik erre, amihez nem kell mást tenned, csak ellátogatni Szombathely városába. Akár családdal is lehet érkezni, ugyanis a kicsiket mesékkel és kézműves foglalkozásokkal várják, a nagyok addig előadásokon, filmvetítéseken. A japán gasztronómia legfinomabb fogásai is terítékre kerülnek, és természetesen idén sem marad el az ATARU taiko koncert sem.

japannap

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szombathely/szallas

Fitbalance Aréna Sport- és Életmód Fesztivál - Budapest, XIV. kerület

2019. október 13.

Gyere és mozogj együtt vasárnap Te is az ország legnevesebb trénereivel a Papp László Sportarénában. Hihetetlenül sok élmény vár itt rád, melyről több, mint 100 fellépő, 50 kiállítás és 13 zóna gondoskodik. Csupán egy regisztráció szükséges a részvételhez és már mehetsz is. Megismerkedhetsz a legnagyobb sportmárkákkal és a legnépszerűbb mozgásformákkal, találkozhatsz olimpikonokkal, sztársportólókkal, akik garantáltan az egészséges életmódra fognak ösztönözni.

fitbalance

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-xiv-kerulet/szallas

 

Kürtöskalács Fesztivál - Budapest, XIV. kerület

2019. október 11-13.

A Városliget igazi kánaánná válik ezen a hétvégén a kürtöskalács imádók számára, ugyanis rekordszámú kürtöskalács-készítő stand várja az édesszájúakat. Miközben csipegethetjük a finomabbnál finomabb kreálmányokat és elmerülhetünk a kürtöskalács mámorító illatában, rengeteg programon és koncerten is részt vehetünk, emellett számos meglepetéssel is készülnek a szervezők.

kurtoskalacsfesztival

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-xiv-kerulet/szallas

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!