Hovamenj a hétvégén?

2019-09-26 12:50:08

Startol a hétvége: programok szeptember 4. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Temesvári Magyar Napok

2019. szeptember 26-29.

Országunk hátárán átívelő programsorozat vár téged is a temesvári magyarok ünnepén, mely megszólítja az itt élő honfitársaink közösségét és bemutatja kulturális örökségét. Fantasztikus könnyűzenei és jazz koncertek, pazar színházi előadások, gasztronómiai különlegességek, valamint kézműes vásár és gyermekprogramok garantálják a felhőtlen szórakozást kicsiknek és nagyoknak. 

temesvarimagyarnapok

 

Szentendrei Jazz- és Bornapok

2019. szeptember 27-29.

Az első őszi hónap utolsó hétvégéjén a mindig varázslatos Szentendre utcáit is átjárja a kiváló borok mámorító illata és a hangulatos jazz zeneszó. Két színpaddal is várják az érdeklődőket, ahol tehetségesebbnél tehetségesebb előadók váltják egymást, ezenkívül pedig tematikus sétákon is részt vehetünk.  Neves hazai pincészetek sorakoznak fel munkájuk gyümölcsével, melyeket akár egy borvacsora keretében is lehetőség van végig kóstolni.

szentendreijazzesbornapok

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szentendre/szallas

 

SPAR Budapest Maraton Fesztivál

2019. szeptember 28-29.

Idén már 34. alkalommal invitál minket a fővárosba az atlétika, a sportok királynője. Te is könnyedén megtalálhatod az edzettségi szintednek legmegfelelőbb távot, hiszen számos lehetőség áll rendelkezésre. A maratoni városnézés ezúttal is garantált, ugyanis 42195 méteren keresztül csodálhatod történelmi fővárosunk legszebb épületeit, tereit, utcáit. Tavaly közel 30 ezer embert csábított mozgásra,  mely idén sem lesz másképp. Légy részese Te is!

sparmaraton

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest/szallas

 

Tapolcai Pisztráng és Borfesztivál

2019. szeptember 27-29.

Tapolcán ezen a hétvégén a pisztrángé és a boroké a főszerep. A legtisztább vízforrások városában, a Malom-tó partján rendezik meg, immár 9. alkalommal, ahol tutira a legfrissebb és legminőségibb pisztrángot kóstolhatod meg. A településen a halak mellett kiemelkedő jelentőséggel bír a borkereskedelem is, innen jött a fesztivál fantasztikus ötlete. A fergeteges hangulatról számos előadó fog gondoskodni, közel 30 koncerttel. Gyere és kóstold meg ropogós tapolcai pisztrángot házi pestóval egy ízletes olaszrizling kíséretében!

tapolcaipisztrangesborfesztival

Foglald le szállásod most egy kattintással: https://hovamenjek.hu/tapolca/szallas

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!