Hovamenj a hétvégén?

2019-09-20 09:45:43

Startol a hétvége: programok szeptember 3. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Debreczeni ZAMAT Pálink és Pároskolbász Fesztivál

2019. szeptember 20-22.

Kilencedik alkalommal vár idén a rendzvény midnen érdeklődőt a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, valamint a HALL-ban. Végigkóstolhatod a legjobb debreceni éttermek legkülönlegesebb gasztronómiai remekműveit és hazánk legízletesebb pálinkáit. A megnyitó napján fellép a Hooligans, Pély Barna, az Abba Tribute Show és a Matchboys. Szombat este már Bakos László spanyolgitár-estjével alapozhatjuk meg a hangulatot, majd ezt követően SoulFool Band és a Hobo + Bill nagykoncert gondoskodik a fergeteges buliról. 

debreczenizamat

Fogalald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/debrecen/szallas

Zalaegerszegi Sörfesztivál

2019. szeptember 20-22.

Három napon át három különböző zenei stílussál vár téged is Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb fesztiválja. Fantasztikus zenei kínálat és izgalmas kézműves sörök széles választékával találhatod szemben magad, ráadásul a legfinomabb ételek kíséretében. A Zalaegerszegi Sörfesztiválon pénteken együtt bulizhatsz a Bikinivel, Nagy Feróval és a Beatrice-val, a B52-vel. Szombaton átveszi a stafétát az Emelet, Haddaway és Dj. Dominique, vasárnap pedig a rendezvényt a Kowalsky meg a Vega és Pál Kriszti zárja.

zalaegerszegsorfeszt

Fogalald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/zalaegerszeg/szallas

Vecsési Káposztafeszt

2019. szeptember 21-22.

XIX. éve rendezik meg a fesztivált, de minden egyes évben rengeteg meglepetéssel és újdonsággal készülnek a szervezők, ugyanakkor a már szinte hagyománnyá vált programokról sem feledkeztek meg. Hazánk minden szegletéről érkeznek kézműves kiállítók, ismert előadók, és természetesen megrendezésre kerül a káposzta főzőverseny és a savanyúságverseny is. Szombat este egy feregeteges buliban csápolhatsz a legnépszerűbb slágerekre. A színpadon ott lesz Dj Thomx, Cory (Happy Gang), Dj. Dominique, Korda György és Balázs Klári, a Groovehouse, Csordás Tibi, az Animal Cannibals, Burai Krisztián, Bárány Attila és Dj Stuka. Ha ez még nem csigázott volna fel eléggé, vasárnap az ország egyik kedvenc együttese, a Magna Cum Laude zárja a fesztivált.

vecsesikaposztafeszt

Fogalald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/vecses/szallas

Bortér 2019 – Szeged

2019. szeptember 18-22. 

Az ország legkiválóbb borászatainak remekműveit keresed? Akkor irány a Dóm tér Szeged szívében. A Fogadalmi templom lábánál több, mint 80 neves borász kínálja portékáját, munkájának gyümölcsét idén szeptemberben is. Ám nem csak borok vannak terítéken, de mennyei gasztronómiai remekművek is. Fantasztikus illatok, borok, ételek és izgalmas programok várnak rád. Kell ennél több egy klassz hétvégéhez?

borterszeged

Fogalald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szeged/szallas

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!