Hovamenj a hétvégén?

2019-09-13 14:26:29

Startol a hétvége: programok szeptember 2. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Édes Napok Budapest Csokoládé- és Édességünnep

2019. szeptember 13-15.

Ezen a hétvégén Téged is vár az év legédesebb ünnepe Bazilika előtt, a Szent István téren. Ez nem csak egy fesztivál, hanem egy olyan szakmai seregszemle, mely európai szinten is az egyik legkomolyabb. Gyere Te is és kóstold végig a fagylaltokat, csokoládékat, süteményeket, tortákat, hangulatos jazz és komolyzene kíséretében. Az édes élmény garantált!

edesnapokbudapest

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-i-kerulet/szallas

Szegedi Repülőnap és Légiparádé

2019. szeptember 13-15.

Ha a hétvége legizgalmasabb programját keresed, akkor irány Szeged, a napfény városa. Az ország legnagyobb légi rendezvényére látogathatsz el, ahol 3 napon keresztül minden a repülésről szól. A leglátványosabb égi és földi produkciók kápráztatnak el, melyeket kár lenne kihagyni. A mutatványok mellett kipróbálhatod a sétarepülést, a hőlégballonos függeszkedést, vagy az éjszakai repülést is. A gyerkőcöket külön gyereksziget és repülőgép simogatás is várja, a nagyokat pedig az exatlon pálya, valamint, a zéró gravitációs karika, valamint a repülőgép és helikopter szimulátor, így az egész család jól érezheti magát.

repulonapokszeged

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/szeged/szallas

Sör és Csülök Fesztivál – Siófok

2019. szeptember 13-15.

Egy igazi őszköszöntő fesztivállal várják az érdeklődőket Siófokon, a Balaton egyik legnépszerűbb, melyet idén rendeznek meg először.  A gasztronómiai finomságok mellé igazi sörkülönlegességeket kóstolhatsz, így a kulinris élmény garantált. A rendezvény szinvonalát tovább nővelik a fantasztikus előadók, akik a pazar fesztiváli hangulatról fognak gondoskodni. Pénteken fellép az Abrakazabra Együttes és Heincz Gábor Biga, szombaton a Road zenekar, mely idén töltötte 15. születésnapját, vasárnap pedig a Pa-Dö-Dő. Ám nem csak a felnőttek, de a kicsik is jól szórakozhatnak, ugyanis szombaton a Mesekocsi Színházi előadását tekinthetik meg, majd vasárnap az EleveN gyerekzenekar gondoskodik a legkisebbek felhőtlen kikapcsolódásáról.

sorescsuloksiofok

Foglald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/siofok/szallas

Vegetáriánus Fesztivál - Budapest

2019. szeptember 14-15.

Idén már 23. alkalommal kerül merendezésre, és ebben az évben is rengeteg fantasztikus programmal és annál is több újdonsággal várják az érdeklődőket. Fontolgatod az életmódváltást, vagy csak érdekel a téma? Itt a helyed. A finomságokon túl a fesztivál témája kiterjed a vegán kozmetikumokra, valamint a környezetvédelemre is. Mélyebb betekintést nyerhetsz abba is, hogy mik a legújabb orvosi ismeretek a húsmentes táplálkozásról, illetve arról, hogy miként javíthat ez a fajta életmód például az SM betegség tünetein. Gyere és tájkozódj, főzőcskézz vagy éppen meditálj, ha pedig gyermekeddel érkeznél, ne aggódj, számukra egy külön kis birodalmat, játszóházat hoznak létre.

vegetarianusfesztival

Fogalald le most szállásod egy kattintással: https://hovamenjek.hu/budapest-x-kerulet/szallas

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!