Hovamenj a hétvégén

2019-09-06 11:25:57

Startol a hétvége: programok szeptember 1. hétvégéjére

Nem tudod merre indulj a hétévgén? Pörgesd végig cikkünket a legklasszabb programokért!

Szentesi Lecsófesztivál

2019. szeptember 6-7.

Indítsd az őszt egy fergeteges lecsóélménnyel! Szeptember első hétvégéjén a település utcáit ezrek lepik el a finomságokért és a remek programokért. Péntek este egy hangulatos szalonnasütéssel veszi kezdetét a fesztivál, szombaton azonban olyan gasztronómiai élményben lehet részed, mint amilyenben még soha. Több száz bográcsban készül majd az aszalt gyümölcsös, gombás, húsgombócos, tarhonyás, rénszarvashúsos, krumplis, tojásos, chilis, lencsés, vörösboros vagy éppen csokis lecsó. A fesztiválon ott lesz az Irigy Hónaljmirigy, Oláh Gergő és a 3+2 Zenekar is.

szentesilecsofesztival

 

Pozsonyi Piknik – Újlipótváros (Budapest)

2019. szeptember 7.

Idén már 11. alkalommal rendezik meg a főváros egyik legnépszerűbb kultúrális civil rendezvényét. Ilyenkor az Újpesti rakpart megelevenedik a művészet barátok legnagyobb örömére. Napkeltétől napnyugtáig 3 színpadon várják az érdeklődőket izgalmas előadásokkal, koncertekkel, színházi műsorokkal. Nem csak a nagyok, de a kicsik is remekül mulathatnak. A Tündérkert Gyermek színpadon szuper műsorok gondoskodnak a lurkók felhőtlen szórakozásáról, így a móka és kacagás garantált.

pozsonyipiknik

 

Budapest Borfesztivál

2019. szeptember 5-8.

Európa legimpozánsabb borfesztiválja 2019-ben is megrendezésre kerül a Budai Várban. A rendezvényen közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát kóstolhatjuk meg a történelmi helyszínen és annak lélegzetelállító panorámájának kíséretében. Idén a középpontba az Egri borvidék borai és a régió gasztronómiája kerül, így remek alkalom nyílhat annak megismerésére is. A fesztivál nívóját csak tovább növelik a páratlan tehetségű előadók, több színpadon is, garantálva ezzel a pazar hangulatot.

budapestiborfesztival

 

Makói Nemzetközi Hagymafesztivál

2019. szeptember 6-8.

Ezen a hétvégén kezdetét veszi a messze földön is híres makói hagyma ünnepe, mely a város legjelentősebb rendezvénye, immár 1991. óta. Értékes hagyományokra épülő programsorozat 3 napon át gazdagítja a település életét fantasztikus kínálattal. Az ünnepélyes megnyitót követően olyan fellépők tarkítják hétvégénket, mint Dolly Plusssz, Luigi, Irie Maffia, Feke Pál, Soulwave és a Quimby, hogy csak néhányat említsünk.

makoihagymafesztival

 

Ízek – Korok – Hangulatok - Esztergom

2019. szeptembe 6-8.

Ha szereted az ínyencségeket, főleg minőségi zene kíséretében, mindezt a történelem meghatározó pillanatairól suttogó utcák ölelésében, akkor itt a helyed! Az Ízek-Korok-Hangulatok Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál Esztergom egyik legnépszerűbb rendezvénye, mégpedig nem véletlenül. Amellett, hogy érdekes és színvonalas programok várják az érdeklődőket, a fesztivál ingyenes. A rendezők minden évben más történelmi korszakot választanak témának, így ebben az évben a XVII. századi Bocskai-kor világa repít minket vissza az időben. A háromnapos rendezvényen fellép a ShyGys, Betty Love, az Animal Cannibals, az UFO, a Csík Zenekar és még sokan mások.

izekkorokhangulatok

Indulnál, de még nincs szállásod? Klikkelj a www.hovamenjek.hu oldalra és válogass a legjobbak közül, vagy hívd +36304733128-as számot és segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot!