Filléres ebédmenü

2019-01-31 06:24:33

Itt ebédelhetsz olcsón Budapesten

Bizony a fővárosi élet nem olcsó mulatság, főleg akkor, ha esetleg egyetemista is az ember. Pár ezer forintból gazdálkodni nem egyszerű. Ha nincs idő főzni, de valami meleg ételre vágytok, akkor ez a cikk nektek szól! Olyan helyeket gyűjtöttünk nektek össze, ahol egészen baráti áron fogyaszthattok el egy jó kis ebédet. Csekkoljátok!

Atlasz Kifőzde

Budapest I. kerületében vár ez az igazán családias kis hely. Házias ízek bőséges választéka található meg a kínálatban, mely naponta változik, bővül, így az ételek mindig frissek és ízletesek. A kiszolgálás kedves, az árak kedvezőek, melynek köszönhetően a vendégek mindig szívesen térnek vissza. Ebédidőben szuper menüt kínálnak 990 Ft-ért, ne maradjatok le róla!

atlaszkifozde

Íz-Lelő Étkezde

A XI. kerület szívében is ehetünk egy jót igen korrekt áron, hiszen egy napi menüt már 890 Ft-ért kaphatunk, de válogathatunk a jobbnál jobb frissensültekből vagy készételekből is. Az étkezdébe belépve rögtön otthon érezhetjük magunkat, az ételeket megkóstolva pedig az az érzésünk támad, mintha édesanyánk főzte volna. Ha még nem tettétek meg eddig, mindenképp látogassatok el ide!

izleloetkezde

Aula Étterem

Igazi kis kedvenc Budapest VIII. kerületében, mely tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető. Nagyon ízletes, bőséges és házias menüt ehetünk itt, ráadásul mérsékelt áron. Választhatunk „A” (950 Ft), illetve „B” (1050 Ft) menüből is, mely minden nap változik. A hely szinte mindig tele van egyetemistákkal, így élettel is, úgyhogy ha ennétek egy jót egy olyan helyen, ahol még a társaság is szuper, akkor ide mindenképpen látogassatok el!

aulaetterem

Frici Papa Kifőzdéje

Budapest belvárosában, a VII. kerületben is vár minket egy gyöngyszem, ahol a nagymamánál megszokott ízek köszönnek vissza. A mindig pezsgő Király utcában található kifőzde már 1997 óta töretlen népszerűségnek örvend a mennyei ételeknek és a kedvező áraknak, valamint annak köszönhetően, hogy mindenkit rég nem látott ismerősként köszöntenek, mely igazán otthonossá varázsolja a helyet. A napi menüt 1199 Ft-ért fogyaszthatjuk el.

fricipapkifozdeje

Alma Mater

Az Alma Mater szintén Budapest szívében található, csak éppen az V. kerületben, a Budapesti Gazdasági Egyetem épületében, ahonnan a Parlament is csak néhány lépésre van. Hangulatos környezet, bőséges és minőségi választék jellemzi az Almát, mindezt kitűnő áron. A 2 fogásos napi menü 1190 Ft, de akár kérhetünk zóna adagot is 990 Ft-ért. A nagyobb étvágyúakra is gondoltak, ugyanis 3 fogásos menüvel is készülnek, mely 1590 Ft.

almamater