Családbarát Éttermek

2018-01-09 13:35:35

A legjobb családbarát éttermek országszerte

 

Amikor a gyerekekkel indulunk útnak, mindig tervet igényel, hiszen azt szeretnénk, hogy a lehető legjobban érezzék magukat és persze mi szülők is szeretnének néhány nyugodt pillanatot.

Amikor azt mondjuk család- vagy gyermekbarát egy étterem, az nem merül ki természetesen az etetőszékben és a gyermekmenüben, sokkal inkább arra gondolunk, hogy a legkisebbek számára külön programokkal készülnek, akár játszhatnak vagy színezhetnek is.

Ha régóta tervezitek a családi ebédet, de még nem találtátok meg a megfelelő helyet, mutatunk nektek néhányat, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól fogják érezni magukat.

Émile Étterem

Valódi birodalom, hiszen itt minden megvan ahhoz, hogy felejthetetlen élményekben legyen részünk. Akár már a reggeli órákban érkezhetünk, ugyanis fantasztikus reggeli kínálattal várnak, ugyanakkor tökéletes helyszínt biztosít egy hangulatos családi ebédhez vagy vacsorához is. Családok és kisgyermekkel érkezők számára különösen ajánljuk az "Étkezőt", ahol  egy gyerekszobát is kialakítottak játékokkal, gyerekkonyhával, színezőkkel, könyvekkel, mindeközben a szülők is kényelmesen megebédelhetnek, elfogyaszthatják kedvenc sütijüket és még egy csésze kávét is.

emileetterem

Ízlelő Családbarát Étterem

Szekszárd városában várja vendégeit az Ízlelő, ahová az ország több részéről is érkeznek családok és baráti társaságok a fantasztikus és minőségi ételek, valamint hangulata miatt. Nem csak kiemelkedően sok etetőszékkel és gyermekeknek szánt ételekkel, hanem külön étkészlettel és belső játszótérrel is a legkisebbek rendelkezésére állnak. A mosdókat pelenkázóval is felszerelték, emellett az egész étterem akadálymentes.

izlelocsaladbaratetterem

Vak Varjú Étterem 

A lurkók számára rendkívül izgalmas játszórésszel készül a Vak Varjú Budapesten, Újlipótvárosban. Minden hétvégén animátorok gondoskodnak a felhőtlen percekről, emellett pedig kedvükre játszhatnak a játékokkal, a kiskonyhával, a hintalóval és a terepasztallal is. És ha ez még nem volna elég, az ételek és a kiszolgálás is kifogástalan. Kell ennél több egy kisgyermekes családnak?

vakvarjuetterem

Pastrami Étterem és Kávéház

Családias hangulatú bisztró, ahol kicsik és nagyok is jól érzik magukat. Tudják mi kell  egy gyermekkel érkező családnak, hiszen a játszósarokban minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy picik se unatkozzanak, sőt... újra és újra vissza szeretnének majd térni! Plusz pont, hogy a Pastrami teljes mértékben kutyabarát étterem és még egy kiváló kerékpárúton is eljuthatunk ide, ha egy kis bringázáshoz támadnak kedvünk a hétvégén.

pastramietteremeskavehaz 

HelloAnyu!

Talán az egyik legszuperebb hely, főként kisgyermekes anyukák számára. Igazi közösségi tér Budapest városában, melyet azért hozták létre, hogy az édesanyák úgy találkozhassanak egymással, hogy csemetéiket is nyugodtan magukkal hozhassák, vagy részt vehetnek akár tanfolyamokon, képzéseken. A hely hangulata magáért beszél, hiszen mindenkit rég nem látott ismerősként köszöntenek, kényelmes foteleiben csak úgy repül az idő, így anya és gyermeke is felöltődve térhet vissza otthonába.

helloanyu

Sophie & Ben

Házi sütik, Organikus Burgerek, Pulled Pork Burgerek, bisztró ételek, de még játszósarok és gyermekmenü is van. Igen, ez a Sophie & Ben, melyet két jó barát hozott létre, kiknek gyermekei egy napon, ugyanott és egy óra eltéréssel jöttek a világra. A király ételeken felül fantasztikus kézműves söröket kínálnak. Igazi családbarát bisztró, ahová, ha egyszer betérsz, garantáltan visszatérsz majd!

sophieben

Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz

A hely, amit a gyerekek tutira imádni fognak, Veresegyházán, egy régi malom épületében lett kialakítva. Nem csak kifogástalan ételekkel, de pazar kiszolgálással is a vendégek rendelkezésére állnak. Az apróságok számára külön helyiségben egy egész birodalom lett kialakítva, ahol szabadon játszhatnak, emellett minden hétvégén animátor gondoskodik a mókáról. Természetesen a gyerekmenü alap. A fenséges fogások mellett érdemes megkóstolni a házi málnaszörpöt és a házi sütésű kenyeret is.

katlantonivendeglojeamalomhoz 

Larus Étterem

Üde színfolt Buda szívében a Larus Étterem, ahol hétvégente családi menüvel és gyerekprogramokkal várják a vendégeket. Biztos, hogy csemeték élvezni fogják a kézműves programokat, és addig a szülők kényelmesen és gondtalanul elfogyaszthatnak egy kellemes ebédet.

larusetterem

Bármelyik étteremre esik majd a választás a hétvégi program tervezésénél, garantáltan nem fogtok csalódni! A legjobb családbrát éttermeket gyűjtöttük össze, így bátran induljatok útnak a gyerkőcökkel!